TRADUCATOR SI INTERPRET LA NOTAR – LIMBA ITALIANA

 Cetatenii italieni nevorbitori de limba romana au nevoie sa fie asistati de un traducator si interpret autorizat de Ministerul Justitiei pentru limba italiana in vederea semnarii de inscrisuri notariale. Inscrisul in sine dar si cererea de autentificare adresata notarului public vor fi semnate si stampilate si de traducatorul-interpretul autorizat, iar cetateanului italian i se va traduce oral continutul actului din limba romana (limba de intocmire a actului notarial) in limba italiana (limba cunoscuta de cetateanul strain).

Asadar in cazul in care aveti nevoie pentru un cetatean italian de servicii de interpretariat in cadrul birourilor notariale, nu ezitati sa ma contactati. Indiferent ca este vorba de un contract de vanzare-cumparare, procura, declaratie, specimen de semnatura etc., va voi ajuta cu drag.

Pentru a va asigura de disponibilitatea notarului public dar si de cea a interpretului autorizat de limba italiana, va recomand sa stabiliti o programare (la notar si la traducator) cu cel putin 24 de ore inainte de data la care doriti sa semnati actul.

Tot ce trebuie sa faceti este sa apelati numarul de telefon 0726 949 523 sau sa trimiteti un e-mail la contact@traducator-italiana.ro.

Call Now Button