TRADUCERE MANUAL DE UTILIZARE – LIMBA ITALIANA

Traducerea din limba italiana a unor manuale de instructiuni, manuale de utilizare si de mentenanta, manuale tehnice etc., presupune anumite competente dar si cunostinte tehnice pe care numai experienta indelungata si pasiunea pentru domeniul tehnic le pot garanta.

Traducerea din limba italiana a unui manual tehnic trebuie sa fie fidela limbii sursa, iar alegerea corecta a termenilor tehnici capata o importanta majora.

In mod normal manual tehnic (manual de utilizare sau manual cu instructiuni de utilizare) este acel document ce insoteste un aparat tehnic (utilaj, masina, dispozitiv, sistem, instalatie etc.) si are rolul de a explica instalarea si utilizarea acestuia. De aceea este foarte important ca aceste instructiuni de utilizare sa fie traduse in mod corect, fara greseli, pentru a evita probleme de instalare sau de utilizare care ar putea duce chiar si la pierderea garantiei.

Cat costa traducerea unui manual tehnic din limba italiana?

Costul depinde de numarul de caractere dar si de dificultatea limbajului tehnic utilizat, tipul fisierului, complexitate, termenul de livrare.

Pe langa traducerea de manuale de utilizare si de mentenanta pentru masini si instalatii, serviciile oferite acopera o gama larga de texte, printre care enumeram:

  • Tutoriale, ghiduri tehnice, FAQ
  • Fise si specificatii tehnice de produs
  • Documente tehnice
  • Cataloage, liste cu piese de schimb
  • Schite tehnice etc.

Pentru traduceri tehnice – limba italiana puteti apela numarul de telefon 0726 949 523 sau puteti transmite un e-mail la adresa contact@traducator-italiana.ro.

Pentru a primi in termen scurt o cotatie de pret pentru traducerea tehnica, este necesar ca la e-mail sa atasati si documentul tehnic pe care doriti sa-l traduceti.

Call Now Button