TRADUCERI IEFTINE IN LIMBA ITALIANA

Clientii stiu ca pot gasi numeroase oferte pentru servicii de traducere din care unele la preturi foarte mici. Totusi, este necesar sa subliniem un fapt evident si anume ca exista o legatura inevitabila intre pret si calitatea unei traduceri. Pentru a beneficia de o traducere de calitate, ca si in cazul altor servicii, este necesar uneori sa platim pretul corect. Daca singurul criteriu este pretul redus, cu siguranta rezultatul nu va fi la inaltimea asteptarilor.

Vor exista intotdeauna traducatori care vor incerca sa atraga atentia clientilor oferind preturi sub tariful mediu perceput de un traducator experimentat. Insa clientii trebuie sa fie constienti de faptul ca o traducere de calitate are in spatele sau numerosi ani de munca, de experienta, un bagaj de cunostinte in permanenta in dezvoltare, resurse si instrumente tehnologice deseori costisitoare, dictionare, timp dedicat informarii terminologice si reviziei, cursuri de formare si de perfectionare.

Recomandam asadar clientilor sa apeleze intotdeauna la traducatori autorizati care poseda deja abilitati si competente recunoscute in mod oficial si sa solicite mai multe oferte pentru a putea evalua in mod corect raportul calitate-pret.

Este adevarat insa si contrariul si anume ca o traducere cu un pret mare nu este neaparat garantia unei calitati superioare.

In concluzie, singura varianta recomandata, care reprezinta totodata si garantia unei transparente profesionale, este sa va adresati intotdeauna traducatorilor cu experienta, care au muncit pentru a-si construi o cariera si o imagine profesionala, care tin la clientii lor si care va vor oferi cea mai buna calitate la cel mai bun la pret.

Call Now Button