Termeni si conditii

––––––––––

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului https://traducator-italiana.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Site-ul nostru îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Accesul si utilizarea paginilor acestui site sunt gratuite, insa sunt interzise copierea si/sau modificarea continutului cat si alte actiuni ilicite.

RASPUNDERE
Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor /serviciilor iar administratorul site-ului nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

–intreruperea sau nefunctionalitatea site-ului;
-neactualizarea site-ului, sau inadvertentele aparute fata de preturile
– inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Acest site nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea sa.
Toate informațiile prezentate pe site: prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea acestuia în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii referetoare la  serviciile prezentate (preturi, fotografii, detalii produse/servicii etc), de regula privind activitatea de traduceri.

Acest site  nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile  prezentate în site este rugată să  contacteze prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului  în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură. Ne rezervam dreptul asupra onorarii comenzilor in functie de cantitate, stoc, client, etc.

DATELE PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site.

Informatiile care pot fi colectate sunt: date personale (nume, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile noastre dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor.
Alte scopuri pentru care este posibila sa prelucram datele dvs:
-Pentru a vizualiza traficul.
-Pentru a personaliza experiența de navigare și a răspunde nevoilor individuale
-Pentru a furniza conținut publicitar personalizat
-Pentru a imbunătăți site-ul nostru
-Pentru a coresponda cu utilizatorii site-ului
-Pentru a administra un concurs, promovare sau sondaj
-In vederea transmiterii ulterioare de oferte/promotii,
-Pentru implementarea algoritmului pixel
-Pentru a furniza publicitate personalizata
Datele personale vor fi sterse la solicitarea dvs.

DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE.
Persoana vizata are dreptul la a se opune prelucrarii datelor, dreptul la stergere, dreptul la portabilitatea datelor (daca aceastea mai sunt stocate) si alte drepturile legale stipulate in regulamentul GDPR.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate utile în legătură sau nu cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.
1.Trimiteri catre Facebook si alte retele de socializare si canale media,in urma careia puteti primi continut publicitar
2.Trimiteri catre alte site-uri

Site-ul nostru nu transmite datele dvs personale altor site-uri/entitati decat in conditiile legii.

 

Call Now Button