Traduceri online

——————————

Despre traducerile online în limba italiană

_____

Pentru a fi mai aproape de clienƫii din intreaga lume

Dat fiind că din ce în ce mai multe activități profesionale se desfășoară online, nici traducerile nu fac excepție de la acest trend. Mulți clienți au nevoie de traducerea documentelor online, deoarece această opțiune de lucru este mai avantajoasă și mai rapidă atât pentru client, cât și pentru traducător. Ținând cont de aceste nevoi ale clienților, am ales și eu să lucrez ca traducător și interpret autorizat pentru limba italiană în regim online, furnizând servicii de traducere pentru limba italiană prin intermediul internetului. În felul acesta pot veni în întâmpinarea nevoilor clienților, oriunde s-ar afla aceștia.

Unul din avantajele esențiale ale traducerilor online este că transmiterea documentelor devine un proces extrem de simplu. Astfel, clientul îmi poate transmite documentul în vederea primirii unei oferte în termeni de timp și cost prin e-mail sau chiar pe WhatsApp. În cazul în care oferta corespunde bugetului său, traducerea îi va fi livrată prin e-mail. Pentru traducerile autorizate, acestea pot fi transmise, în cazul în care nu este neapărat necesară prezentarea lor în original, prin e-mail scanate.

De asemenea, acest sistem de lucru îmi permite reducerea costurilor, fapt care se reflectă fără îndoială în prețurile practicate pentru serviciile de traduceri și interpretariat în și din limba italiană. Totuși, țin să menționez că nivelul de calitate al traducerilor livrate nu este sub nicio formă afectat de această modalitate de lucru.

Serviciul de traduceri pentru limba italiană online este disponibil 24/7. Clienții îmi pot transmite cereri de oferte și informații inclusiv în week-end.

Despre serviciile online

Traduceri specializate Italiană

Poți apela cu încredere la serviciile mele online pentru traduceri specializate precum traduceri tehnice limba italiană, traduceri medicale limba italiană, traduceri farmaceutice limba italiană, traduceri juridice limba italiană, traduceri comerciale și economice limba italiană, traduceri din domeniul informatic limba italiană, traduceri științifice limba italiană, traduceri din diverse domenii specializate. La solicitarea clienților, traducerile specializate in și din limba italiană pot fi autorizate.

Puteți transmite documentele prin e-mail, tot prin e-mail efectuându-se și livrarea.

Traduceri autorizate Italiană

În cazul în care aveți nevoie de traduceri autorizate pentru limba italiană precum acte de stare civilă (certificat de naștere, certificat de deces, certificat de căsătorie, certificat privind domiciliul și componența familiei), acte acte, acte notariale sau documente cu caracter juridic, puteți la apela serviciile online. Însă, în cazul traducerilor autorizate, este important să stabiliți cu autoritatea la care urmează să le prezentați, dacă vi le acceptă și în format electronic.

Puteți transmite documentele prin e-mail, tot prin e-mail efectuându-se și livrarea (traducere autorizată scanată).

Metoda mea de lucru pentru traducerile scrise

_____

Iată cum procedez în cazul traducerilor pentru limba italiană

v

1.Solicitare

Clientul transmite solicitarea. Atașează documentul  și specifică informații privind tipul de traducere (traducere simplă, autorizată sau pregătită pentru legalizarea notarială) și data de livrare dorită.

T

2.Evaluare

Evaluez proiectul și transmit clientului oferta care include tariful și timpul de execuție a traducerii. În cazul în care acceptă, pentru confirmarea fermă, este necesară achitarea unui avans.

b

3.Traducere

Mă familiarizez (dacă este cazul) din punct de vedere terminologic cu domeniul din care face parte textul de tradus apoi continui cu traducerea efectivă a documentului.

4.Corectură

Înainte de a livra clientului traducerea, mă asigur că aceasta respectă toate standardele de calitate (terminologie, morfo-sintaxă, punctuație etc.).

5.Livrare

Livrez clientului traducerea în forma dorită (traducere simplă, autorizată sau pregătită pentru legalizarea notarială), prin modalitățile stabilite (e-mail, livrare personală, curier).

De ce sa alegi traducerile online ?

_____

Beneficiile pentru tine în cazul traducerilor online

Z

Experiență de 12 ani în domeniul traducerilor.

Disponibilitate 24/7 prin e-mail.

i

Documentele pot fi transmise prin
e-mail sau prin WhatsApp.

 Autorizarea traducerilor este gratuită.

Prețuri competitive datorită
regimului de lucru online și a
faptului că nu există intermediere.

Reduceri considerabile în cazul
proiectelor voluminoase.

 Servicii prestate în regim de
urgență (dacă există disponibilitate).

Plată rapidă online (internet banking)
prin transfer bancar.

 Consultanță de specialitate gratuită.

Obține o cotație pentru proiectul tău

Call Now Button