EXPERTI IN TRADUCERI IN SI DIN LIMBA ITALIANA

Atunci cand sunteti in cautarea unui traducator de limba italiana, este foarte important sa va asigurati ca va adresati unui traducator sau unui birou de traduceri specializat in limba italiana. Pentru a primi o traducere de calitate, precisa, in timpul stabilit, experienta si specializarea sunt elemente esentiale care fac diferenta intre o traducere nereusita si o traducere care respecta cele mai inalte standarde din domeniul traducerilor.

Ma numesc Laura Alexandru si sunt traducator si interpret autorizat de Ministerul Justitiei pentru limba italiana dar reprezint totodata si un birou de traduceri specializat in traducerile in si din limba italiana cu sediul in Bucuresti. Atat eu, in calitate de traducator si interpret, cat si colegii mei colaboratori suntem rapizi, seriosi, profesionisti, si ne straduim sa livram traduceri de calitate si precise. Respectam intotdeauna termenele de livrare, confidentialitatea informatiilor continute in documentele cu care intram in contact dar si cerintele clientului.

Ce traducem?

Efectuam traduceri in si din limba italiana in urmatoarele domenii: juridic, tehnic, medical, IT, auto, industrie, stiintific, turism, marketing, acte diverse etc.

Tipuri de traduceri:

Realizam la cererea clientilor traduceri neautorizate (transmise prin e-mail), traduceri autorizate (cu semnatura si stampila traducatorului autorizat), traduceri legalizate notarial.

Combinatii lingvistice:

  • Romana → Italiana
  • Italiana → Romana
  • Franceza → Romana
  • Franceza → Italiana

Va asteptam cu drag pentru o cotatie gratuita!

Call Now Button