TRADUCERILE ÎN SECTORUL AGRICOL

Traducerile documentelor din sectorul agricol trebuie încredințate unor traducători specialiști care cunosc terminologia de specialitate și dețin cunoștințe aprofundate nu numai în domeniul agricol, ci și în domeniul tehnic și științific.

Atât în Italia cât și în România, agricultura ocupă un rol important, chiar vital, pentru susținerea vieții ființelor umane și totodată a economiei.  Așadar pentru producătorii agricoli prezentarea produselor lor pe piața europeană sau internațională este fundamentală iar comunicarea joacă un rol esențial. Pentru a pătrunde pe noi piețe străine traducerea documentațiilor este inevitabilă și trebuie încredințată numai traducătorilor profesioniști care cunosc importanța standardelor de calitate și a specializării și perfecționării continue. O comunicare adecvată poate ajuta societățile din domeniul agricol nu numai să aibă o imagine calitativă a propriei mărci, ci și să își atingă obiectivele în termeni de marketing. Valorificând oportunitățile oferite de globalizare și facilitatea de a ajunge la clienți din orice colț al lumii, orice societate agricolă își poate mări portofoliul de clienți, evoluând astfel în mod firesc, spre satisfacția inclusiv a clienților finali.

Traducerile în domeniul agricol pot include documente precum:

-Cataloage și broșuri de prezentare
-Manuale de utilizare și întreținere
-Fișe și specificații tehnice
-Etichete pentru produse utilizate în agricultură
-Traducerea site-ului
-Traducere în cadrul târgurilor agricole
-Traducere la întâlniri și negocieri

Terminologia în sectorul agricol este destul de amplă, ținând cont de numeroasele subcategorii precum utilaje și mașini agricole, creșterea de animale, produse utilizate ca hrană pentru animale, produse pentru culturile agricole etc.

În cazul în care sunteți interesați de servicii de traducere pentru documente cu caracter agricol din limba italiană în limba română sau invers, nu ezitați să ne scrieți la contact@traducator-italiana.ro sau utilizând formularul de contact pe care îl găsiți pe site-ul www.traducator-italiana.ro.

Call Now Button